Terug

Dossierniveau

Bij casemanagement op dossierniveau ligt de focus op individuele dossiers. Cijfers & Matters kan u adviseren en begeleiden bij de diverse stappen die in een verzuimproces conform wet-en regelgeving gemaakt dienen te worden. Complete verzuimbegeleiding, dossiercheck op vaste momenten of eenmalig advies behoren tot de mogelijkheden.

 

Complete verzuimbegeleiding

Voor de werkgever die niet beschikt over de nodige tijd of kennis of voor de werkgever die een goede verzuimregisseur zoekt.

U bent verzekerd van ondersteuning en advisering in alle stappen van de verzuimbegeleiding. Desgewenst kan de gehele verzuimbegeleiding uit handen worden genomen.

Dit is ook mogelijk op interim basis voor een aantal uren of dagen per week.

Speerpunten zijn:het opstellen van het plan van aanpak, de eerstejaarsevaluatie, de eindevaluatie en het samenstellen van het re-integratieverslag, het formuleren van adequate vraagstelling richting bedrijfsarts of andere professionals, het aanvragen van een deskundigenoordeel, het voeren van bezwaar en beroep bij UWV, het informeren van de werknemer m.b.t. rechten en plichten, alsmede de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid, het verzoeken om ophoging van de WAO of WGA uitkering.

 

Dossiercheck op vaste momenten

Voor de werkgever die ervan verzekerd wil zijn dat hij de juiste stappen neemt in de verzuimbegeleiding.  De Register Casemanager kijkt op vaste momenten over de schouder mee.

Speerpunten zijn: controle van het verzuimdossier, inventarisatie van mogelijkheden om de (loon) schade te verhalen middels regres, vangnetmogelijkheden (No Risk) of vervroegde IVA mogelijkheden. U bent verzekerd van concrete adviezen en een risico-analyse.

 

Eenmalig advies

Voor de werkgever die eenmalig of incidenteel behoefte heeft aan advies van een professional.  Bijvoorbeeld bij (dreigend) langdurig verzuim, bij stagnerende re-integratie, na één jaar of na twee jaar verzuim.

Eenmalig advies kan ook een specifieke vraag zijn die telefonisch of per e-mail afgehandeld kan worden.

 

 

 

Contact

Esther Peters-Wesdijk Rccm, RC-MC, CM-TD
Zinkweg 286
3262 BH Oud-Beijerland

tel nr 06-14434192
e-mail: info@cijfers-matters.nl

KvK nummer 53644204
BTW nummer NL180696841B01
RNVC lid/ SPHBO registratienummer: 64359-55597

Neem contact op